Kwaliteit | Kinderopvang 't Eerste Stapje - kleinschalig kinderdagverblijf (KDV) met verticale groepen en buitenschoolse opvang (BSO) in Biezenmortel, aan de N65 tussen Den Bosch en Tilburg

 

Kwaliteit

GGD controles

Jaarlijks voert de GGD aangekondigde en onaangekondigde controles uit op kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Zo weet u zeker dat de kwaliteit van 't Eerste Stapje gewaarborgd is en blijft. Hieronder vindt u de links naar de rapporten van de GGD.

 GGD rapporten KDV 

 GGD rapporten BSO 

Veiligheid & gezondheid en algemene voorwaarden

In de buttons hieronder vindt u de pdf-documenten met daarin ons Veiligheids- en gezondheidsbeleid en de Algemene voorwaarden.

 Veiligheid & Gezondheid    

 Algemene voorwaarden 

Kinderopvangtoeslag

De kosten voor kinderopvang hoeft u in de meeste gevallen niet alleen te betalen. Afhankelijk van uw gezamenlijk inkomen kunt u in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Op mijntoeslagen.nl kunt u zien hoe dit werkt. Bij De Belastingdienst kunt u een proefberekening maken om te zien of u hiervoor in aanmerking komt. 

Voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag heeft u een LRK-nummer nodig. Dit zijn de registratienummers van de KDV en de BSO waarmee 't Eerste Stapje in het Landelijk Register Kinderopvang geregistreerd staat. U vindt onze LRK nummers hieronder.

LRK nummer KDV: 138618252

LRK nummer BSO: 223421455